Career at BEWI

Join our race for a better everyday

Operator Extrusie (5 ploegen)

Etten-Leur, Nederland Application due: Apply

Wij zijn op zoek naar een:

Operator Extrusie (fulltime, 5 ploegen)

Binnen de extrusie afdeling worden twee extruders bediend in een vijf-ploegen dienst. Momenteel zijn we druk bezig met de realisatie van een nieuwe hal waarin een 3e extruder komt.

Wat ga je doen?

Als Extrusie Operator ben je verantwoordelijk voor alle extruderlijnen, van het aanvoeren van materialen tot gereed product. De operator zorgt ervoor dat de materialen gereed zijn voor gebruik door middel van het vullen van mengers, hierbij wordt gebruik gemaakt van recepturen. Tevens houdt de operator de parameters nauwlettend in de gaten en grijpt in waar nodig. Het verwerken tot EPS korrels gebeurt door middel van onder water granuleren. De operator voert kwaliteitscontroles uit en is in de gelegenheid om hierop bij te sturen indien noodzakelijk. Tot slot worden de EPS korrels gecoat, gezeefd en verpakt. Tevens is de operator verantwoordelijk voor het transport naar de opslag locaties en houdt bij welke materialen gebruikt zijn en welke gereed zijn voor de klant.

Wie ben jij?

Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Bovenal ben je enthousiast over deze functie en heb je een hands-on mentaliteit. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van een VAPRO A of B diploma (of gelijkwaardig).
  • Je bent zelfstandig en hebt het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je denkt in oplossingen, niet in problemen.
  • Je bent nauwkeurig en flexibel.
  • Je bent bij voorkeur VCA-VOL, BHV en heftruck gecertificeerd of hebt de bereidheid dit te halen.
  • Je hebt oog voor veiligheid.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid in een 5 ploegen dienst.

Tevens bieden we een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om deel uit te maken van een groeiend team met een sterke toewijding aan duurzaamheid en innovatie.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail je CV naar miranda.baert@bewi.com