Career

Join us in leading the change towards a circular economy.

Salgssupport B2B

Denmark, Tørring Ansøgningsfrist: 2022-01-16 Ansøg

BEWI Denmark søger Salgssupporter!

DOWNLOAD STILLINGSOPSLAG SOM PDF

Arbejdsgiver
BEWI Denmark A/S
Stilling
Salgssupport
Frist
Vi behandler ansøgningerne løbende
Ansættelsesform
Fast – Fuldtid

 

Brænder du for at yde god kundeservice og er du skrap til tal og IT-systemer?

Nu har du muligheden for at blive en del af BEWI-koncernen, som producerer bæredygtig emballage, komponenter og isoleringsløsninger. Hos BEWI har vi altid kunden i centrum mens vi fastholder et kontinuerligt fokus på et godt, sikkert, sjovt og sundt arbejdsmiljø.

Hos BEWI Denmark vil du blive en vigtig del af et team på fem salgssupportere, der samarbejder med de eksterne konsulenter for at give alle kunder den bedste løsning samt den bedste support og service. Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor arbejdsopgaverne bl.a. består i:

  • Kontakt til kunder via telefon og e-mail
  • Ordremodtagelse og behandling i Visma
  • Rådgivning af kunder ved afvigelser
  • Intern backup og support for eksternt salg
  • Kalkulationsberegning og tilbudsgivning
  • Opfølgning på tilbud, projekter, statistikmateriale mv.
  • Ajourføring af prislister, kundeaftaler mv.
  • Reklamationsbehandling
  • Database registreringer
  • Øvrige salgs- og administrative opgaver

 

Din baggrund:

For at trives i stillingen har du sikkert en relevant uddannelse kombineret med nogle års erhvervserfaring fra en lignende position. Du er vant til at arbejde i it-systemer og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer. Du har en solid talforståelse og eventuelt også en god teknisk forståelse, da det er teknisk salg til industrikunder.

Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk. Tysk vil være en fordel. Du er rutineret bruger af Office-pakken – særligt Word og Excel.
Kendskab til CRM-systemet SuperOffice og ERP-systemet Visma vil også være en fordel.

Som person er du serviceminded og håndterer naturligt kunder og ordrer med et højt serviceniveau. Du har flair for godt købmandskab, er hurtigopfattende, initiativrig, positiv og ser muligheder. Du forstår at vejlede kunder og sælgere til at finde frem til de gode løsninger for alle parter. Du er samtidig omhyggelig og struktureret i dit arbejde, men får også noget for hånden i et til tider travlt miljø. Du er stabil og fleksibel, idet vi er et mindre team, der er meget afhængige af hinanden. Du trives i et dynamisk miljø, hvor hverdagen er travl og tonen uformel.

 

Om os:

Din arbejdsplads vil være på kontoret i Tørring sammen med det resterende kundeservice-team, hvor du får en høj grad af fleksibilitet, gode og humørfyldte kollegaer samt fokus på personlig udvikling. Vi arbejder også dagligt med vores kerneværdier i BEWI, som er Ansvarlighed, Stolthed, Stabilitet og Kvalitet.
Vi tilbyder desuden også gode personaleforhold og naturligvis både pensionsordning og sundhedsforsikring.

 

Kontakt og ansøgning:

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af BEWI og har lyst til en travl hverdag med fokus på høj service og professionel kundekontakt – hvor vi lægger vægt på at det skal være både udviklende og sjovt at gå på arbejde – så send din ansøgning og dit CV samt evt. vedlagt eksamensbeviser til karina.frydensberg@bewi.com. (Mærk gerne din ansøgning: ”Salgssupport BEWI”)

Vi tjekker ansøgningerne løbende og lukker sagen, når vi har fundet den rigtige kandidat – så send endelig gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet, er du altid velkommen til at kontakte Kundeservicechef Karina Frydensberg på tlf. 72 15 79 53.

 

BEWI Denmark A/S

BEWI Denmark A/S er en del af BEWI ASA, der er Europas førende integrerede EPS-producent, og du kommer derfor til at arbejde i et internationalt orienteret miljø.

BEWI Denmark A/S har syv fabrikker fordelt rundt i Danmark. Denne brede geografiske platform giver en stærk position til at kunne betjene BEWI Denmark A/S’ kunder.

BEWI’s vision; Protecting people and goods for a better every day – kombineret med ønsket om at være toneangivende i den cirkulære økonomi, gør BEWI til en bæredygtig og fremtidsorienteret virksomhed.

 

Datebeskyttelseserklæring – behandling af dine personlige data:

Når du sender din ansøgning til denne stilling, accepterer du samtidig at BEWI Denmark A/S indsamler og håndterer dine personlige data i forbindelse med rekrutteringen til denne stilling. Hvis du ikke tillader dette, vil vi desværre ikke kunne håndtere din ansøgning. Alle personlige data vil blive slettet, når rekrutteringen er afsluttet.