Career

Join us in leading the change towards a circular economy.
;

Project Leader – Operations Excellence

Solna, Stockholm Apply /

Vill du vara med och leda utvecklingen mot en cirkulär ekonomi för förpacknings-, komponent- och isoleringslösningar? Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas?

BEWI fortsätter den spännande tillväxtresan där vår COO nu söker en project leader som vill bli hans högra hand. Du kommer att få möjlighet att driva projekt inom områden allt ifrån automation, digitalisering, produktionsutveckling till försäljning och utveckling av kommersiella processer, projekt som under kortare eller längre tid också kommer att ta dig utanför Sverige till andra BEWI-länder.

Hos BEWI kommer du in i en dynamisk och snabbrörlig miljö präglad av övertygelsen om att medarbetarna löser sina uppgifter på bästa möjliga sätt i en utpräglat decentraliserad organisation där man både får och tar ansvar för att komma framåt.

Genom BEWIs internationella expansion kommer det att finnas bra karriärmöjligheter, såväl i Sverige som utomlands.

Är du rätt person?

Vi söker dig som är civilingenjör med några års erfarenhet av att jobba med produktionsutveckling eller projektledning. Du får energi av att arbeta i en snabbrörlig miljö, i tvärfunktionella team med kollegor från olika delar av verksamheten.

Som person är du prestigelös med mycket god samarbetsförmåga. Du är resultatinriktad och lösningsorienterad med en stark egen drivkraft. Vidare är du noggrann, strukturerad och en duktig nätverkare och kommunikatör som enkelt bygger relationer med andra människor. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift och kan vara på resa ca 50% av din arbetstid.

Placering: Solna, Stockholm

Se en kort video om tjänsten här: https://vimeo.com/635172763

Om du har frågor om tjänsten, kontakta Anna Kjellberg på Alumni, anna.kjellberg@alumniglobal.com.

Om BEWI Group

BEWI är en internationell leverantör av förpacknings, komponent- och isoleringslösningar med verksamhet i nio länder. Företagets hållbarhetsengagemang är integrerat i hela värdekedjan, från produktionen av råmaterial och slutprodukter till återvinning av använda produkter. Med fokus på tillväxt har BEWI sedan 2014 förvärvat mer än 22 företag i Norden och Europa och har nu en väl etablerad europeisk närvaro. Med en vision om att skydda människor och varor för en bättre vardag, leder BEWI utvecklingen mot en cirkulär ekonomi.