Career

Join us in leading the change towards a circular economy.

Executive Assistent till BEWI i Solna

Solna, Sweden Application due: 2022-02-06 Apply

Nu söker vi en Executive Assistent till BEWI i Solna

Inledning
Vill du vara med och leda utvecklingen mot en cirkulär ekonomi för förpacknings-, komponent- och isoleringslösningar? Vill du jobba i en entreprenörsdriven miljö där du har stora möjligheter att påverka och utvecklas? BEWI söker nu en Executive Assistant som kommer att stötta ledningen och ansvara för att bygga strukturer för administrativa processer och effektivisering av ledningsarbete.

Vad kan BEWI erbjuda dig?
BEWI är ett marknadsledande företag med en öppen, trevlig stämning där alla får rätt förutsättningar att lyckas i sin roll. Här trivs man bäst om man uppskattar en miljö där tempot är högt och kontakterna internationella. BEWI har under de senaste åren vuxit kraftigt genom förvärv, en tillväxtresa som kommer att fortsätta under kommande år. Du kommer därför att få möjlighet att arbeta i fartfylld och dynamisk miljö. Du får också stora möjligheter att själv skapa din roll då det är du som är navet för ledningsgruppen och kontoret.

Rollen
I din roll kommer du att arbeta affärsnära och driva projekt självständigt samtidigt som du ger kvalificerat stöd till vice VD, CFO och HR-direktör och chefsjurist. Utöver det har du ett ansvar som Office Manager för huvudkontoret i Solna där ca 20 kollegor arbetar idag.

Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:

  • Aktivt stötta i löpande planeringsarbete och administrativa processer
  • Utgöra administrativ support till vice VD, CFO och HR-direktör och chefsjurist
  • Sammanställa och distribuera styrelsematerial, administration av styrelseportal och styrelsemöten
  • Ansvara för material/presentationer inför möten
  • Ansvara för interna evenemang, konferenser och aktiviteter
  • Agera Office Manager för kontoret i Solna
  • Ansvara för leverantörsavtal gällande hotell, resebyrå och kontorsavtal och agera i rollen som Travel Manager för bolaget.

Vem söker vi?
Vi ser att du har arbetat i en liknande, affärsnära, roll under ett par år.  För att lyckas i den här tjänsten så trivs du i en föränderlig miljö där mycket händer. Som person är du strukturerad, noggrann och har en positiv attityd. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, där det ställs höga krav på service. Du har en god kommunikativ förmåga, oavsett om det är på engelska eller svenska. Förutom att du behärskar Officepaketet på en hög nivå, har du även god systemvana och har god förståelse för digitala verktyg och hur de kan användas för att underlätta verksamheten. Du jobbar på ett prestigelöst och flexibelt sätt och tycker om att ha många kontaktytor.

 

Vilka är BEWI?
BEWI is a leading international provider of packaging, components and insulation solutions. The commitment to sustainability is integrated throughout the value chain, from production of raw materials and end goods to recycling.

Since 2014, the Group has acquired more than 22 companies in the Nordic region and Europe. This acquisition has resulted in an established European presence. The exchange of experiences among existing and new subsidiaries have created competitiveness, and synergies have been realized in sourcing, integration of raw materials operations and mergers of Group units.

Vision — Protecting people and goods for a better every day.

Mission — Creating value by offering sustainable packaging, components and insulation solutions in innovative and efficient ways.

For more information, please visit: https://bewi.com/about/bewi-group/

Nyfiken på att veta mer?
BEWI sitter i fina lokaler i Solna på Gårdsvägen 13, precis bredvid Westfield Mall of Scandinavia

I den här rekryteringen samarbetar BEWI med The Pace/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.